Nya Samsung Galaxy Book4 Ultra

Samsungs Galaxy Book4 Ultra kombinerar avancerad teknik och elegant design för att leverera en av de mest kraftfulla och mångsidiga bärbara datorerna på marknaden, idealisk för både gaming och professionellt bruk. Galaxy Book4 Ultra är byggd för att leverera en exceptionell prestanda, tack vare sin toppmoderna hårdvara. Den är särskilt optimerad för spel och tunga arbetsbelastningar. Den nya laptopen är lanserad och kommer till Sverige i början av 2024.

Prestanda för Spel

Med sin Intel® Core™ Ultra 9-processor och NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU, är Galaxy Book4 Ultra kapabel att hantera de nyaste spelen. Den stöder över 500 populära spel och applikationer, särskilt de som använder ray tracing och Deep Learning Super Sampling (DLSS)-teknik. Denna kombination garanterar hög grafikprestanda och snabb rendering, vilket är essentiellt för moderna spelupplevelser. B

Prestandaspecifikationer:

Galaxy Book4 Ultra (16-tum)
ProcessorIntel® Core Ultra 9 / Core Ultra 7 (Intel® Evo Edition)
GrafikkortNVIDIA® GeForce RTX 4070 Laptop GPU 8GB GDDR6
NVIDIA® GeForce RTX 4050 Laptop GPU 6GB GDDR6
Skärm16-tums Dynamisk AMOLED 2X, Touch, WQXGA+ (2880×1800)
Uppdateringsfrekvens48~120Hz VRR
RAMUpp till 64GB LPDDR5X
LagringUpp till 2TB SSD (PCle)
LjudDubbla studiokvalitets-mikrofoner / AKG Quad högtalare
(Woofer Max 5Wx2, Tweeter 2Wx2), Dolby Atmos®
AnslutningarThunderbolt™ 4, USB Typ-A, HDMI 2.1, Micro SD
NätverkWi-Fi 6E, Bluetooth v5.3
Batteri76Wh
Mått355,4 x 250,4 x 16,5 mm
Vikt1,86 kg

Användarupplevelse

Utöver dess imponerande specifikationer, erbjuder Galaxy Book4 Ultra en användarvänlig upplevelse med en stor pekplatta och en pekskärm som förstärker interaktionen. Dess slanka design och lätta vikt gör den lätt att bära med sig.

Ett bra val för gaming

Samsung Galaxy Book4 Ultra kommer vara en utmärkt investering för användare som kräver hög prestanda och flexibilitet med laptop. Med sin kraftfulla konfiguration och portabla design är den idealisk för både spelentusiaster och professionella som behöver en tillförlitlig och mångsidig enhet. Men det återstår att se vad prislappen blir när den lanseras i Sverige.

Se Galaxy Book hos Webhallen

Se Galaxy Book hos Komplett