Bilden visar en detaljerad och realistisk vy av Logitech G923 racingratt och pedaluppsättning inom en spelinställning. I förgrunden syns G923-ratten, klädd i högkvalitativt läder och monterad på en modern, enkel racing simulatorcockpit. Pedalerna är tydligt synliga och speglar systemets avancerade design. I bakgrunden finns en spelmonitor som visar ett racing-spel, vilket bidrar till den immersiva atmosfären. Rummet framstår som en välorganiserad spelares rum, komplett med subtil LED-belysning, vilket skapar en autentisk och engagerande spelupplevelse. Bilden visar en detaljerad och realistisk vy av Logitech G923 racingratt och pedaluppsättning inom en spelinställning. I förgrunden syns G923-ratten, klädd i högkvalitativt läder och monterad på en modern, enkel racing simulatorcockpit. Pedalerna är tydligt synliga och speglar systemets avancerade design. I bakgrunden finns en spelmonitor som visar ett racing-spel, vilket bidrar till den immersiva atmosfären. Rummet framstår som en välorganiserad spelares rum, komplett med subtil LED-belysning, vilket skapar en autentisk och engagerande spelupplevelse.

Recension: Logitech G923 ratt och pedaler – Prisvärt val?

Logitech har länge varit en framstående aktör inom gamingtillbehör, och deras senaste tillskott till racing simulatorvärlden, Logitech G923, är inget undantag. Denna ratt och pedaluppsättning tar racingupplevelsen till nya höjder med avancerad teknik och förbättrade funktioner som tilltalar både entusiaster och professionella simracingförare. PS: Läs vår guide och jämförelse av 6 olika ratt och pedaler här: BÄSTA RATT OCH PEDALER 2024 – Stor guide med 6 recensioner

Fantastisk upplevelse med TRUEFORCE feedback

Kärnan i G923 är Logitechs nya ”TRUEFORCE” feedbacksystem. Detta system använder sig av direkt inspel från spelens fysik- och ljudmotorer för att leverera en oöverträffad realism i force feedback. Detta innebär att förarna kan känna varje detalj på vägen, från däckens grepp till terrängens textur, vilket ger en mycket mer autentisk och engagerande körupplevelse.

Design och Byggkvalitet:

Logitech G923 fortsätter traditionen med högkvalitativ konstruktion. Ratten är klädd i högkvalitativt läder, vilket ger en lyxig känsla och hållbarhet. Pedalerna är byggda för att stå emot hårt bruk och erbjuder en progressiv bromskänsla, vilket är essentiellt för exakta bromsningar i höghastighetsspel.

Förbättringar jämfört med G920:

Jämfört med sin föregångare, G920/G29, erbjuder G923 betydande förbättringar, främst genom TRUEFORCE-tekniken. Dessutom har G923 uppdaterade reglage och knappar som ger bättre åtkomst och användarvänlighet under intensiva race.

Kompatibilitet PC, XBOX och Playstation G923 vs G920

Logitech G923 är designad för att vara kompatibel med de senaste spelen på både PC och konsoler som Xbox och PlayStation. Detta gör den till en mångsidig investering för spelare som äger flera plattformar.

Logitech G923 kompabilitet

  • PlayStation 5: G923 är fullt kompatibel med PS5, vilket gör det möjligt för spelare att dra nytta av dess avancerade funktioner på de senaste spelen som finns tillgängliga på denna plattform.
  • PlayStation 4: Kompatibilitet med PS4 säkerställer att spelare kan fortsätta njuta av sina favoritspel på den tidigare generationens konsol.
  • Xbox Series X och Series S: G923 fungerar också smidigt med Microsofts senaste konsoler, vilket ger en sömlös upplevelse för spel på dessa plattformar.
  • PC: Utöver konsolerna är rattsetet också kompatibelt med PC, vilket öppnar upp för en bredare spelkatalog och möjligheten att använda olika simuleringsprogram.

Logitech G920 kompabilitet

  • PlayStation 5: G920 är inte direkt kompatibel med PS5. För PS5-spelare är G923 det rekommenderade valet.
  • PlayStation 4: Precis som G923, är G920 kompatibel med PS4, vilket gör det till ett bra val för spelare på denna konsol.
  • Xbox Series X och Series S: G920 erbjuder kompatibilitet med de nya Xbox-konsolerna, så spelare kan fortsätta att använda den med den senaste generationens spel.
  • PC: G920 fungerar också bra med PC, vilket ger spelare flexibiliteten att använda den över olika plattformar.

Pris och Värde

Med tanke på de avancerade funktionerna och den förbättrade byggkvaliteten, är G923 prisvärd för den som söker en toppklassig racingupplevelse. Den är kanske en av de dyrare modellerna på marknaden, men dess prestanda och kvalitet motiverar priset.

Är Logitech G923 ett prisvärd och ett bra val?

: Logitech G923 är en imponerande uppgradering från dess föregångare och en betydande spelare inom racing simulator marknaden. Med dess banbrytande TRUEFORCE-feedback, högkvalitativa byggmaterial och mångsidig kompatibilitet, är den idealisk för de som söker en oöverträffad racingupplevelse. Oavsett om du är en casual gamer eller en dedikerad simracingförare, är G923 ett utmärkt val som kommer att förändra sättet du upplever racingspel.

Läs mer om Logitech på Komplett

Läs mer om Logitech G920